About Me

DSC_7647_2

Mijn passie op het gebied van uiterlijk en innerlijk schoonheid begon al op mijn jonge leeftijd. Ik werd geïnspireerd door filmpjes van make-up guru’s op Youtube. Ik vond dat zo interessant en mijn nieuwsgierigheid werd alleen maar groter van hoe men zo mooi make-up kan opmaken en hoe men zo mooi haarstijlen kon maken. Door de media begon ik dat steeds meer te begrijpen.

In Oktober 2010 begon ik met de kappersopleiding. Halverwege de opleiding had ik meer verlangen om meer te leren over visagie & mode haarstijlen etc.

In 2011 heb ik besloten om ook de visagie cursus te volgen bij Ralph Baaij Academy.
Ondertussen, werd ik door een semi professioneel fotograaf benaderd om mee te werken aan fotoshoots die op verschillende locaties in Nederland worden gemaakt.  Deze fotoshoots werden op TFP basis (Time For Print) gemaakt.  Sindsdien heb ik een hele reeks portfolio en ervaring opgebouwd.
In Juni 2012 heb ik mijn visagie  diploma behaald & in September 2012 de 1e jaar (junior kapper) van de kappersopleiding.

DSC_6574

Maar, dat is nog niet alles. Mijn passie ging verder dan wat alles te maken heeft met uiterlijke of innerlijke schoonheid. Ook op mijn jonge leeftijd werd ik gefascineerd in fotografie. Ik wilde heel graag fotograaf worden. En niet zomaar een fotograaf, maar journalistiek fotograaf! De wereld is niet alleen vervuld met happy end zoals de entertainment media ons dat graag wilt laten zien, maar er is ook heel veel verdriet en menselijk leed. Dat wil ik iedereen laten zien. Mischien komt die droom nog wel uit..